top of page

Winnaar publieksprijs
fijnste Franse restaurant
van Nederland 2024

Fibre de verreParis Combo | Gezellige Franse Muziek
00:00 / 03:41

LES ENTRÉES - VOORGERECHTEN
BISQUE D'HOMARD AVEC ROUILLE
Kreeftensoep met pittige knoflookmayonaise
12 €
SOUPE À L'OIGNON
Uiensoep rijkelijk gegratineerd met Gruyèrekaas
9 €
Vegetarisch
CROQUETTE AUX CREVETTES
Twee garnalenkroketten met gefrituurde peterselie en citroenmayonaise
12 €
ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE
6 Wijngaardslakken in escargot kruidenboter
10 €
ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE
12 Wijngaardslakken in een escargot kruidenboter
18 €
NOIX ST. JACQUES
Sint Jacobsschelpen zeekraal en saffraansaus
15 €
STEAK TARTARE
De klassieker uit de Franse keuken met rauwe runderhaas
16 €
HUÎTRES FINE CLAIRES
Oesters gekweekt aan de Franse Atlantische kust
4 €
PLATEAU HUÎTRES FINE CLAIRES 6 PIÈCES
Oesters gekweekt aan de Franse Atlantische kust
22 €
CAMEMBERT AU FOUR
Camembert uit de oven met vijgen, walnoten en een vijgen-dadel balsamico
10 €
Vegetarisch
CREVETTES AUX SAUCE PERNOD
Gamba's in een romige Pernodsaus
15 €
PATÉ
Franse paté met veenbessen
10,00 €
LES PLATS PRINCIPAUX-HOOFDGERECHTEN
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites, sauce rémoulade en groenteSTEAK AU POIVRE OU BÉARNAISE
Kogelbiefstuk medium rare(saignant) gebakken. Keuze uit peper- of béarnaisesaus
27 €
FILET DE BOEUF GRILLÉ
Tournedos medium rare(saignant) gebakken. Keuze uit Béarnaise-, Peper- of rode wijnsaus.
35 €
STEAK DE THON
Tonijnfilet(lauwwarm en mooi rood van binnen) met antiboise van tomaat en knoflook
29 €
FILET DE CABILLAUD
Op de huid gebakken kabeljauwfilet met witte wijnsaus
27 €
CONFIT DE CANARD
Geconfijte eendebout met rode wijnsaus, haricots verts en pommes gratin.
28 €
CHOUCROUTE A LA MADAME GEORGETTE
Zuurkool met spekjes, casseler, parelhoen en varkenshaas geserveerd met mosterdsaus en een zachte aardappelmousseline
29 €
FILET DE SAUMON
Op de huid gebakken zalmfilet met mosterdsaus, zuurkool met spekjes en aardappelgratin.
Ook verkrijgbaar zonder spekjes
28 €
JOUE DE VEAU BRAISÉE
Langzaam gegaarde kalfswang met port-sherrysaus, groene asperges en mousseline
32 €
LES SUPPLEMENTS
CORBAIN À PAIN
Broodmand per 2 personen
6 €
Vegetarisch
SALADE AU VINAIGRETTE
Salade met mosterdvinaigrette
5 €
FOIE GRAS GRILLÉ
Krokant gebakken ganzelever 30-40gr
9 €
RIS DE VEAU
Krokant gebakken kalfszwezerik 30-40gr
9 €
VÉGÉTARIEN - VEGETARISCH
SOUPE À L'OIGNON
Uiensoep rijkelijk gegratineerd met Gruyèrekaas
9 €
Vegetarisch
CAMEMBERT AU FOUR
Camembert uit de oven met vijgen, walnoten en een vijgen-dadel balsamico
10 €
Vegetarisch
RAGOÛT BOURGUIGNON
Franse stoofpot met groenten gekookt in rode wijn
21 €
Vegetarisch
SALADE AUX QUATRE FROMAGES
Salade met franse kazen en vijgen-dadelsiroop.
22 €
Vegetarisch
LES DESSERTS-NAGERECHTEN
PROFITEROLE PARISIENNE AVEC CERISES ET CREME SUISSE
Parijse soes met kersen en gevuld met crème suisse en slagroom
10 €
ÎLE FLOTTANTE
Eiland van eiwitschuim in crème Anglaise met caramelsaus en amandelen
9 €
CRÈME BRÛLÉE
Gebrande room met een laag gekaramelliseerde suiker
8 €
FROMAGES
4 Franse digestiefkazen met vijgencompôte
14 €
CAFÉ GOURMAND
Koffie met Franse lekkernijen
9 €
PROFITEROLES GLACÉES AU CHOCOLAT CHAUD
Soes gevuld met vanille-ijs en overgoten met warme chocoladesaus
10 €
MOUSSE AU CHOCOLAT
Chocolade mousse met slagroom
8 €
CRÊPES SUZETTE
Flensjes met sinaasappelsaus aan tafel geflambeerd met Grand Marnier
12 €
Adresse
Judenstraße 10
5911 Hauptquartier VENLO
Telefon
+31 (0)6 14640122
bottom of page

