top of page
MENU À LA CARTE


LES ENTRÉES - VOORGERECHTEN



BISQUE D'HOMARD AVEC ROUILLE
Kreeftensoep met pittige knoflookmayonaise
12 €


SOUPE À L'OIGNON
Uiensoep rijkelijk gegratineerd met Gruyèrekaas
9 €
Vegetarisch


CROQUETTE AUX CREVETTES
Twee garnalenkroketten met gefrituurde peterselie en citroenmayonaise
12 €


ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE
6 Wijngaardslakken in escargot kruidenboter
10 €


ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE
12 Wijngaardslakken in een escargot kruidenboter
18 €


NOIX ST. JACQUES
Sint Jacobsschelpen zeekraal en saffraansaus
15 €


STEAK TARTARE
De klassieker uit de Franse keuken met rauwe runderhaas
16 €


HUÎTRES FINE CLAIRES
Oesters gekweekt aan de Franse Atlantische kust
4 €


PLATEAU HUÎTRES FINE CLAIRES 6 PIÈCES
Oesters gekweekt aan de Franse Atlantische kust
22 €


CAMEMBERT AU FOUR
Camembert uit de oven met vijgen, walnoten en een vijgen-dadel balsamico
10 €
Vegetarisch


CREVETTES AUX SAUCE PERNOD
Gamba's in een romige Pernodsaus
15 €


PATÉ
Franse paté met veenbessen
10,00 €



LES PLATS PRINCIPAUX-HOOFDGERECHTEN
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites, sauce rémoulade en groente


STEAK AU POIVRE OU BÉARNAISE
Kogelbiefstuk medium rare(saignant) gebakken. Keuze uit peper- of béarnaisesaus
27 €


FILET DE BOEUF GRILLÉ
Tournedos medium rare(saignant) gebakken. Keuze uit Béarnaise-, Peper- of rode wijnsaus.
35 €


STEAK DE THON
Tonijnfilet(lauwwarm en mooi rood van binnen) met antiboise van tomaat en knoflook
29 €


FILET DE CABILLAUD
Op de huid gebakken kabeljauwfilet met witte wijnsaus
27 €


CONFIT DE CANARD
Geconfijte eendebout met rode wijnsaus, haricots verts en pommes gratin.
28 €


CHOUCROUTE A LA MADAME GEORGETTE
Zuurkool met spekjes, casseler, parelhoen en varkenshaas geserveerd met mosterdsaus en een zachte aardappelmousseline
29 €


FILET DE SAUMON
Op de huid gebakken zalmfilet met mosterdsaus, zuurkool met spekjes en aardappelgratin. Ook verkrijgbaar zonder spekjes
28 €


JOUE DE VEAU BRAISÉE
Langzaam gegaarde kalfswang met port-sherrysaus, groene asperges en mousseline
32 €



LES SUPPLEMENTS



CORBAIN À PAIN
Broodmand per 2 personen
6 €
Vegetarisch


SALADE AU VINAIGRETTE
Salade met mosterdvinaigrette
5 €


FOIE GRAS GRILLÉ
Krokant gebakken ganzelever 30-40gr
9 €


RIS DE VEAU
Krokant gebakken kalfszwezerik 30-40gr
9 €



VÉGÉTARIEN - VEGETARISCH



SOUPE À L'OIGNON
Uiensoep rijkelijk gegratineerd met Gruyèrekaas
9 €
Vegetarisch


CAMEMBERT AU FOUR
Camembert uit de oven met vijgen, walnoten en een vijgen-dadel balsamico
10 €
Vegetarisch


RAGOÛT BOURGUIGNON
Franse stoofpot met groenten gekookt in rode wijn
21 €
Vegetarisch


SALADE AUX QUATRE FROMAGES
Salade met franse kazen en vijgen-dadelsiroop.
22 €
Vegetarisch



LES DESSERTS-NAGERECHTEN



PROFITEROLE PARISIENNE AVEC CERISES ET CREME SUISSE
Parijse soes met kersen en gevuld met crème suisse en slagroom
10 €


ÎLE FLOTTANTE
Eiland van eiwitschuim in crème Anglaise met caramelsaus en amandelen
9 €


CRÈME BRÛLÉE
Gebrande room met een laag gekaramelliseerde suiker
8 €


FROMAGES
4 Franse digestiefkazen met vijgencompôte
14 €


CAFÉ GOURMAND
Koffie met Franse lekkernijen
9 €


PROFITEROLES GLACÉES AU CHOCOLAT CHAUD
Soes gevuld met vanille-ijs en overgoten met warme chocoladesaus
10 €


MOUSSE AU CHOCOLAT
Chocolade mousse met slagroom
8 €


CRÊPES SUZETTE
Flensjes met sinaasappelsaus aan tafel geflambeerd met Grand Marnier
12 €

Adresse

Judenstraße 10
5911 Hauptquartier  VENLO

Telefon

+31 (0)6 14640122

Email

Verbinden

Madame Georgette

Nivo's Horecaservices BV

©2023 von Madame Georgette. Stolz hergestellt mit Wix.com

Für unsere Reservierungen gelten die Einheitlichen Bewirtungsbedingungen.

Auf Anfrage senden wir Ihnen eine Kopie per E-Mail zu

bottom of page