top of page

Winnaar publieksprijs
fijnste Franse restaurant
van Nederland 2024

Fibre de verreParis Combo | Gezellige Franse Muziek
00:00 / 03:41

LES ENTRÉES - VOORGERECHTEN
BISQUE D'HOMARD AVEC ROUILLE
Kreeftensoep met pittige knoflookmayonaise
€ 12
SOUPE À L'OIGNON
Uiensoep rijkelijk gegratineerd met Gruyèrekaas
€ 9
Vegetarisch
CROQUETTE AUX CREVETTES
Twee garnalenkroketten met gefrituurde peterselie en citroenmayonaise
€ 12
ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE
6 Wijngaardslakken in escargot kruidenboter
€ 10
ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE
12 Wijngaardslakken in een escargot kruidenboter
€ 18
NOIX ST. JACQUES
Sint Jacobsschelpen zeekraal en saffraansaus
€ 15
STEAK TARTARE
De klassieker uit de Franse keuken met rauwe runderhaas
€ 16
HUÎTRES FINE CLAIRES
Oesters gekweekt aan de Franse Atlantische kust
€ 4
PLATEAU HUÎTRES FINE CLAIRES 6 PIÈCES
Oesters gekweekt aan de Franse Atlantische kust
€ 22
CAMEMBERT AU FOUR
Camembert uit de oven met vijgen, walnoten en een vijgen-dadel balsamico
€ 10
Vegetarisch
CREVETTES AUX SAUCE PERNOD
Gamba's in een romige Pernodsaus
€ 15
PATÉ
Franse paté met veenbessen
€ 10,00
LES PLATS PRINCIPAUX-HOOFDGERECHTEN
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites, sauce rémoulade en groenteSTEAK AU POIVRE OU BÉARNAISE
Kogelbiefstuk medium rare(saignant) gebakken. Keuze uit peper- of béarnaisesaus
€ 27
FILET DE BOEUF GRILLÉ
Tournedos medium rare(saignant) gebakken. Keuze uit Béarnaise-, Peper- of rode wijnsaus.
€ 35
STEAK DE THON
Tonijnfilet(lauwwarm en mooi rood van binnen) met antiboise van tomaat en knoflook
€ 29
FILET DE CABILLAUD
Op de huid gebakken kabeljauwfilet met witte wijnsaus
€ 27
CONFIT DE CANARD
Geconfijte eendebout met rode wijnsaus, haricots verts en pommes gratin.
€ 28
CHOUCROUTE A LA MADAME GEORGETTE
Zuurkool met spekjes, casseler, parelhoen en varkenshaas geserveerd met mosterdsaus en een zachte aardappelmousseline
€ 29
FILET DE SAUMON
Op de huid gebakken zalmfilet met mosterdsaus, zuurkool met spekjes en aardappelgratin.
Ook verkrijgbaar zonder spekjes
€ 28
JOUE DE VEAU BRAISÉE
Langzaam gegaarde kalfswang met port-sherrysaus, groene asperges en mousseline
€ 32
MÉDAILLON DE VEAU ET RIS DE VEAU SAUCE AU CALVADOS DE NORMANDIE
Malse kalfsoester met krokant gebakken kalfszwezerik, Calvados-appelsaus met groene asperges en mousseline
€ 32
LES SUPPLEMENTS
CORBAIN À PAIN
Broodmand per 2 personen
€ 6
Vegetarisch
SALADE AU VINAIGRETTE
Salade met mosterdvinaigrette
€ 5
FOIE GRAS GRILLÉ
Krokant gebakken ganzelever 30-40gr
€ 9
RIS DE VEAU
Krokant gebakken kalfszwezerik 30-40gr
€ 9
VÉGÉTARIEN - VEGETARISCH
SOUPE À L'OIGNON
Uiensoep rijkelijk gegratineerd met Gruyèrekaas
€ 9
Vegetarisch
CAMEMBERT AU FOUR
Camembert uit de oven met vijgen, walnoten en een vijgen-dadel balsamico
€ 10
Vegetarisch
RAGOÛT BOURGUIGNON
Franse stoofpot met groenten gekookt in rode wijn
€ 21
Vegetarisch
SALADE AUX QUATRE FROMAGES
Salade met franse kazen en vijgen-dadelsiroop.
€ 22
Vegetarisch
LES DESSERTS-NAGERECHTEN
PROFITEROLE PARISIENNE AVEC CERISES ET CREME SUISSE
Parijse soes met kersen en gevuld met crème suisse en slagroom
€ 10
ÎLE FLOTTANTE
Eiland van eiwitschuim in crème Anglaise met caramelsaus en amandelen
€ 9
CRÈME BRÛLÉE
Gebrande room met een laag gekaramelliseerde suiker
€ 8
FROMAGES
4 Franse digestiefkazen met vijgencompôte
€ 14
CAFÉ GOURMAND
Koffie met Franse lekkernijen
€ 9
PROFITEROLES GLACÉES AU CHOCOLAT CHAUD
Soes gevuld met vanille-ijs en overgoten met warme chocoladesaus
€ 10
MOUSSE AU CHOCOLAT
Chocolade mousse met slagroom
€ 8
CRÊPES SUZETTE
Flensjes met sinaasappelsaus aan tafel geflambeerd met Grand Marnier
€ 12
Adres
Jodenstraat 10
5911 HK VENLO
Telefoon
+31 (0)6 14640122
In verband met
drukte in de bistro
beperkt bereikbaar
op openingsdagen
tussen 17.30u en 22.30u
bottom of page