top of page
MENU À LA CARTE


LES ENTRÉES - VOORGERECHTEN



BISQUE D'HOMARD AVEC ROUILLE
Kreeftensoep met pittige knoflookmayonaise
€12


SOUPE À L'OIGNON
Uiensoep rijkelijk gegratineerd met Gruyèrekaas
€9
Vegetarisch


CROQUETTE AUX CREVETTES
Twee garnalenkroketten met gefrituurde peterselie en citroenmayonaise
€12


ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE
6 Wijngaardslakken in escargot kruidenboter
€10


ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE
12 Wijngaardslakken in een escargot kruidenboter
€18


NOIX ST. JACQUES
Sint Jacobsschelpen zeekraal en saffraansaus
€15


STEAK TARTARE
De klassieker uit de Franse keuken met rauwe runderhaas
€16


HUÎTRES FINE CLAIRES
Oesters gekweekt aan de Franse Atlantische kust
€4


PLATEAU HUÎTRES FINE CLAIRES 6 PIÈCES
Oesters gekweekt aan de Franse Atlantische kust
€22


CAMEMBERT AU FOUR
Camembert uit de oven met vijgen, walnoten en een vijgen-dadel balsamico
€10
Vegetarisch


CREVETTES AUX SAUCE PERNOD
Gamba's in een romige Pernodsaus
€15


PATÉ
Franse paté met veenbessen
€10.00



LES PLATS PRINCIPAUX-HOOFDGERECHTEN
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites, sauce rémoulade en groente


STEAK AU POIVRE OU BÉARNAISE
Kogelbiefstuk medium rare(saignant) gebakken. Keuze uit peper- of béarnaisesaus
€27


FILET DE BOEUF GRILLÉ
Tournedos medium rare(saignant) gebakken. Keuze uit Béarnaise-, Peper- of rode wijnsaus.
€35


STEAK DE THON
Tonijnfilet(lauwwarm en mooi rood van binnen) met antiboise van tomaat en knoflook
€29


FILET DE CABILLAUD
Op de huid gebakken kabeljauwfilet met witte wijnsaus
€27


CONFIT DE CANARD
Geconfijte eendebout met rode wijnsaus, haricots verts en pommes gratin.
€28


CHOUCROUTE A LA MADAME GEORGETTE
Zuurkool met spekjes, casseler, parelhoen en varkenshaas geserveerd met mosterdsaus en een zachte aardappelmousseline
€29


FILET DE SAUMON
Op de huid gebakken zalmfilet met mosterdsaus, zuurkool met spekjes en aardappelgratin. Ook verkrijgbaar zonder spekjes
€28


JOUE DE VEAU BRAISÉE
Langzaam gegaarde kalfswang met port-sherrysaus, groene asperges en mousseline
€32


MÉDAILLON DE VEAU ET RIS DE VEAU SAUCE AU CALVADOS DE NORMANDIE
Malse kalfsoester met krokant gebakken kalfszwezerik, Calvados-appelsaus met groene asperges en mousseline
€32



LES SUPPLEMENTS



CORBAIN À PAIN
Broodmand per 2 personen
€6
Vegetarisch


SALADE AU VINAIGRETTE
Salade met mosterdvinaigrette
€5


FOIE GRAS GRILLÉ
Krokant gebakken ganzelever 30-40gr
€9


RIS DE VEAU
Krokant gebakken kalfszwezerik 30-40gr
€9



VÉGÉTARIEN - VEGETARISCH



SOUPE À L'OIGNON
Uiensoep rijkelijk gegratineerd met Gruyèrekaas
€9
Vegetarisch


CAMEMBERT AU FOUR
Camembert uit de oven met vijgen, walnoten en een vijgen-dadel balsamico
€10
Vegetarisch


RAGOÛT BOURGUIGNON
Franse stoofpot met groenten gekookt in rode wijn
€21
Vegetarisch


SALADE AUX QUATRE FROMAGES
Salade met franse kazen en vijgen-dadelsiroop.
€22
Vegetarisch



LES DESSERTS-NAGERECHTEN



PROFITEROLE PARISIENNE AVEC CERISES ET CREME SUISSE
Parijse soes met kersen en gevuld met crème suisse en slagroom
€10


ÎLE FLOTTANTE
Eiland van eiwitschuim in crème Anglaise met caramelsaus en amandelen
€9


CRÈME BRÛLÉE
Gebrande room met een laag gekaramelliseerde suiker
€8


FROMAGES
4 Franse digestiefkazen met vijgencompôte
€14


CAFÉ GOURMAND
Koffie met Franse lekkernijen
€9


PROFITEROLES GLACÉES AU CHOCOLAT CHAUD
Soes gevuld met vanille-ijs en overgoten met warme chocoladesaus
€10


MOUSSE AU CHOCOLAT
Chocolade mousse met slagroom
€8


CRÊPES SUZETTE
Flensjes met sinaasappelsaus aan tafel geflambeerd met Grand Marnier
€12

Address

Jewish street 10
5911 HQ  VENLO

Telephone

+31 (0)6 14640122

E-mail

Connect

Madame Georgette

Nivo's Horecaservices BV

©2023 by Madame Georgette. Proudly made with Wix.com

Op onze reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing.

Op verzoek sturen wij u een exemplaar per mail

bottom of page