top of page

Winnaar publieksprijs
fijnste Franse restaurant
van Nederland 2024

Fibre de verreParis Combo | Gezellige Franse Muziek
00:00 / 03:41

LES ENTRÉES - VOORGERECHTEN
BISQUE D'HOMARD AVEC ROUILLE
Kreeftensoep met pittige knoflookmayonaise
€12
SOUPE À L'OIGNON
Uiensoep rijkelijk gegratineerd met Gruyèrekaas
€9
Vegetarisch
CROQUETTE AUX CREVETTES
Twee garnalenkroketten met gefrituurde peterselie en citroenmayonaise
€12
ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE
6 Wijngaardslakken in escargot kruidenboter
€10
ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE
12 Wijngaardslakken in een escargot kruidenboter
€18
NOIX ST. JACQUES
Sint Jacobsschelpen zeekraal en saffraansaus
€15
STEAK TARTARE
De klassieker uit de Franse keuken met rauwe runderhaas
€16
HUÎTRES FINE CLAIRES
Oesters gekweekt aan de Franse Atlantische kust
€4
PLATEAU HUÎTRES FINE CLAIRES 6 PIÈCES
Oesters gekweekt aan de Franse Atlantische kust
€22
CAMEMBERT AU FOUR
Camembert uit de oven met vijgen, walnoten en een vijgen-dadel balsamico
€10
Vegetarisch
CREVETTES AUX SAUCE PERNOD
Gamba's in een romige Pernodsaus
€15
PATÉ
Franse paté met veenbessen
€10.00
LES PLATS PRINCIPAUX-HOOFDGERECHTEN
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites, sauce rémoulade en groenteSTEAK AU POIVRE OU BÉARNAISE
Kogelbiefstuk medium rare(saignant) gebakken. Keuze uit peper- of béarnaisesaus
€27
FILET DE BOEUF GRILLÉ
Tournedos medium rare(saignant) gebakken. Keuze uit Béarnaise-, Peper- of rode wijnsaus.
€35
STEAK DE THON
Tonijnfilet(lauwwarm en mooi rood van binnen) met antiboise van tomaat en knoflook
€29
FILET DE CABILLAUD
Op de huid gebakken kabeljauwfilet met witte wijnsaus
€27
CONFIT DE CANARD
Geconfijte eendebout met rode wijnsaus, haricots verts en pommes gratin.
€28
CHOUCROUTE A LA MADAME GEORGETTE
Zuurkool met spekjes, casseler, parelhoen en varkenshaas geserveerd met mosterdsaus en een zachte aardappelmousseline
€29
FILET DE SAUMON
Op de huid gebakken zalmfilet met mosterdsaus, zuurkool met spekjes en aardappelgratin.
Ook verkrijgbaar zonder spekjes
€28
JOUE DE VEAU BRAISÉE
Langzaam gegaarde kalfswang met port-sherrysaus, groene asperges en mousseline
€32
MÉDAILLON DE VEAU ET RIS DE VEAU SAUCE AU CALVADOS DE NORMANDIE
Malse kalfsoester met krokant gebakken kalfszwezerik, Calvados-appelsaus met groene asperges en mousseline
€32
LES SUPPLEMENTS
CORBAIN À PAIN
Broodmand per 2 personen
€6
Vegetarisch
SALADE AU VINAIGRETTE
Salade met mosterdvinaigrette
€5
FOIE GRAS GRILLÉ
Krokant gebakken ganzelever 30-40gr
€9
RIS DE VEAU
Krokant gebakken kalfszwezerik 30-40gr
€9
VÉGÉTARIEN - VEGETARISCH
SOUPE À L'OIGNON
Uiensoep rijkelijk gegratineerd met Gruyèrekaas
€9
Vegetarisch
CAMEMBERT AU FOUR
Camembert uit de oven met vijgen, walnoten en een vijgen-dadel balsamico
€10
Vegetarisch
RAGOÛT BOURGUIGNON
Franse stoofpot met groenten gekookt in rode wijn
€21
Vegetarisch
SALADE AUX QUATRE FROMAGES
Salade met franse kazen en vijgen-dadelsiroop.
€22
Vegetarisch
LES DESSERTS-NAGERECHTEN
PROFITEROLE PARISIENNE AVEC CERISES ET CREME SUISSE
Parijse soes met kersen en gevuld met crème suisse en slagroom
€10
ÎLE FLOTTANTE
Eiland van eiwitschuim in crème Anglaise met caramelsaus en amandelen
€9
CRÈME BRÛLÉE
Gebrande room met een laag gekaramelliseerde suiker
€8
FROMAGES
4 Franse digestiefkazen met vijgencompôte
€14
CAFÉ GOURMAND
Koffie met Franse lekkernijen
€9
PROFITEROLES GLACÉES AU CHOCOLAT CHAUD
Soes gevuld met vanille-ijs en overgoten met warme chocoladesaus
€10
MOUSSE AU CHOCOLAT
Chocolade mousse met slagroom
€8
CRÊPES SUZETTE
Flensjes met sinaasappelsaus aan tafel geflambeerd met Grand Marnier
€12
Address
Jewish street 10
5911 HQ VENLO
Telephone
+31 (0)6 14640122
bottom of page